Asbestityöt

Suomessa asbestia on käytetty rakentamisessa 1920–1990-luvuilla. Asbestin käyttö kiellettiin kokonaan vuonna 1994. Käytännössä jokainen rakennus mainitulta aikakaudelta sisältää asbestia jossain muodossa – ilmanvaihtolaitteissa, putkien eristeissä, lattioissa tai katoissa. Myös rakennustarvikkeissa kuten esim. tasoitteissa, liimoissa ja maaleissa voi olla asbestia.

”Asbestipurkutyötä saa tehdä ainoastaan työnantaja, jonka työsuojeluviranomainen on valtuuttanut tekemään asbestipurkutyötä” -Aluehallintovirasto

Suoritamme kaikki asbestityöt koulutetulla ja ammattitaitoisella henkilöstöllämme. Olemme aluehallintoviraston valtuuttama Asbestipurkuyritys jo vuodesta 1997.

Purkutyöt

Olemme erikoistuneet rakennusten sisäpuolisten rakenteiden purkutöihin. Toteutamme moninaisia rakennusten sisäpuolisia purkutöitä.
JT Asbesti saa pienimmätkin pölyhiukkaset hallintaansa! Eristämme purettavat tilat muista ympäristöivistä tiloista väliaikaisilla suojaseinillä ja alipaineistamme tilan HEPA-suodattimin varustetuilla pölynhallintalaitteilla.

Käytämme purkutöissä juuri tähän tarkoitukseen soveltuvaa kalustoa. Ammattimaiset työvälineet, purkutöihin suunnitellut ilmanvaihto- ja imukalusto yhdessä ammattimaisen henkilöstön kanssa takaavat onnistuneen siististi toteutetun lopputuloksen.

Tässä muutamia esimerkkejä tekemistämme purkutöistä:

  • - lattiapinnoitteiden poistot. Matot, maalit, tasoitteet, piki, epoksi sekä uuden betonipinnan sementtiliiman poisto. Lattiapinnoitteiden poistoissa käytämme seuraavia menetelmiä: timanttihionta, jyrsintä ja sinkous
  • - kattojen alaslaskujen purku
  • - puu-/tiilirakenteisten väliseinien purku.

Timanttityöt

Timanttiporausta ja timanttisahausta käytetään tyypillisesti erilaisten reikien, aukkojen ja syvennysten tekoon. Menetelmät soveltuvat koviin materiaaleihin, kuten betoniin, teräsbetoniin, tiileen, luonnonkiveen ja asfalttiin. Nykyaikaiset työvälineet ammattilaistemme käsittelyssä mahdollistavat porauksen ja sahauksen mittatarkasti niin lattiaan, kattoon kuin seinäänkin.

Konevuokraus

Konevuokraus ja -myyntipalvelumme palvelee yksityisiä rakentajia, remontoijia sekä rakennusalan ammattilaisia. Tarjoamme käyttöösi parhaat vuokrakoneet ja -laitteet pölynhallintaan.

Katso vuokrakoneemme täältä!

Erikoistuotemyynti

Myymme timanttihiomalaikkoja, varastostamme löytyy 125mm ja 150mm laikat suoraan hyllystä, heti toimitukseen.

Kysy lisää edullisista hinnoistamme!