JT Asbesti Oy –
Puhdasta ja turvallista

Palvelemme rakennusliikkeitä, yksityisiä remontoijia, teollisuutta ja taloyhtiöitä valtakunnallisesti yli 20 vuoden kokemuksella. Toimipisteemme löytyvät Jyväskylästä ja Oulun läheisyydestä Kempeleestä.

JT Asbesti on perustettu vuonna 1997. Työllistämme ympäri vuoden noin 50 henkeä, ja pitkäaikaisimmat työntekijämme ovat tehneet asbestipurkuja yli 30 vuotta.

Aiemmin asiakkaillemme tutut JT Asbesti Oy ja JT-Asbesti Jyväskylä Oy yhdistyvät jälleen yhdeksi kokonaisuudeksi. JT Asbesti Jyväskylä Oy on aiemmin toiminut yrityksen emoyhtiönä ja JT Asbesti Oy on ollut yrityksen tytäryhtiö. Alkukesästä 2019 tapahtuvan yhdistymisen jälkeen toimimme kaikki Oulusta Jyväskylään saman nimen alla, JT Asbesti Oy.

Tutustu referensseihimme

Ammattilaiset syntyvät mestarien opissa

Suurimpia vahvuuksiamme on ammattitaitoinen ja lojaali henkilökunta. Vaikka alalla työntekijöiden vaihtuvuus on suurta, meillä työsuhteet ovat pitkiä. Koulutamme ja perehdytämme ammattilaisemme itse, ja työntekijämme ovat osaamisestaan ansaitusti ylpeitä.

Meillä vain ne tekevät, jotka osaavat.
Kaikki työntekijämme tuntevat yhtiömme arvot, laatukriteerit ja
toimintatavat, joita noudatetaan jokaisella työmaalla.

Asbestitöiden edelläkävijä

Päivitämme kalustoamme jatkuvasti, mikä varmistaa, että purku- ja timanttityöt toteutetaan hallitusti ja nopeasti. Lopputulos on poikkeuksetta siisti, viimeistelty ja turvallinen. JT Asbesti tunnetaankin alalla tekijänä, joka ei mene sieltä, missä aita on matalin. Laadunvalvontamme on valpasta eikä turvallisuudesta tingitä.

Pitkä kokemus ei estä jatkuvaa kehitystä, vaan vaatii sitä. Yrityksen johto on mukana alan kehittämisessä ja asbestilainsäädännön uudistamisessa SAP ry:n hallituksessa. Tavoitteenamme on saada alalle selkeä ohjeistus, jonka ansiosta asbestilainsäädäntöä toteutetaan ja tulkitaan kaikkialla Suomessa täsmälleen samalla tavalla.

Heräsikö kysymyksiä? Jätä yhteydenottopyyntö!